Запрошуємо на відкриття оновленого освітнього центру "YOLO"

05 жовтня в Івано-Франківську на вулиці Бельведерській, 19 пануватиме святкова атмосфера. Адже саме в цей день відбудеться урочисте відкриття оновленого освітнього центру «YOLO», який став більшим, просторішим та сучаснішим. Тепер «YOLO» готує нові та ще цікавіші навчальні програми і набирає нові групи слухачів.

На відкриття, офіційна частина якого розпочнеться о 17:00, запрошують усіх охочих, щоб ознайомитись з новими сучасними аудиторіями, поспілкуватися з викладачами, поласувати смаколиками, прийняти участь у конкурсах та виграти призи. А кожен, хто протягом дня зареєструється на навчання та здійснить оплату, зможе гарантовано отримати знижку до 20%. Щоб отримати знижку на навчання, вам необхідно обрати знижку і одразу оплатити обраний курс.

Тому завітайте на святкове відкриття, щоб не втратити можливість бути одним із перших, хто зареєструється на навчання в оновленому, сертифікованому освітньому центрі «YOLO». І не забудьте зробити класне фото на пам’ять та запостити з хештегом #YOLO.

Читайте також

Детальніше
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp"02.07.2021
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp" для дітей і підлітків віком 7-15 років:- англійська мова- польська мова- риторика- акторське ...
Детальніше
Детальніше
PTE Young Learners03.07.2021
Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі YOLO впроваджує здачу міжнародного екзамену з англійської мов...
Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті