Заграй Лариса

Мене звати Лариса і я доктор психологічних наук, завідувач кафедри та професор кафедри соціальної психології. По своєму роду діяльності беру участь в міжнародних грантових проектах, зокрема по впровадження нових програм навчання в університеті.

Саме необхідність співпраці з іноземними спеціалістами спонукала мене повернутись до вивчення англійської мови.

Адже ще зі школи мені дуже подобалась англійська мова, проте методика навчання була застарілою, тому очевидно що вона не була ефективною. Тому на аспірантурі я почала відвідувати репетитора, щоб покращити свої знанння. Проте вже минули роки, і навички англійської призабулись. І тому я знову відчула гостру потребу до вивчення англійської мови.

Адже в мене і син вже добре знає англійську і хочется не відставати від нього і знання мови завжди для подорожей закордон. Ну а останньою каплею, що змотивувала мене знову почати вивчати мову була професійна діяльність. В міжнародному грантовому проекті, де я приймала участь, все спілкування, документи і література були на іноземній мові. І звичайно з допомогою викладачів було простіше працювати, але мені хотілось самій знати і розуміти англійську. Адже я побачила професійні перспективи, які з’являються, якщо знати англійську мову.

Найбільше на курсах іноземних мов YOLO мені подобається гнучкість в навчанні. Адже якщо у мене є якісь пропозиції чи зауваження, то я завжди можу ними поділитись з викладачем і отримати відповідь. Для мене це дуже важливо, адже я сам як викладач можу інколи порадити щось, і це приймаєтеся до уваги. За час навчання я працювала з двома різними викладачами і кожна з них справжній професіонал, що дає насправді якісне навчання. Це я можу сказати як людина, що працювала з великою кількістю викладачів.

На даний момент я інтенсивно продовжую вивчати англійську мову, відвідуючи заняття YOLO 4 рази на тиждень, незважаючи на велике завантаження на роботі. На курсах я більше уваги приділяю розмовній англійській, а додатково вдома покращую професійну англійську. Зараз я проходжу курс рівня В1, проте я не збираюсь зупинятись, і планую продовжувати покращувати знання і досягнути найвищих рівнів знань. Тому бажаю всім не зупинятись на досягнутому і завжди прагнути більшого.

Читайте також

Детальніше
Довганюк Оля03.07.2021

Історія успіху та досягнення мети однієї з наших студенток

Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті