Відбулось офіційне відкриття оновленого освітнього центру YOLO

5 жовтня на вул. Бельведерська, 19 відбулось офіційне відкриття оновленого офісу освітнього центру YOLO. На святі панувала чудова атмосфера, відвідувачі мали змогу взяти участь в конкурсах, виграти призи, а також отримати знижки на навчання. Також, кожен міг обговорити питання освіти та розвитку з одними з найкращих викладачів Івано-Франківська, що дуже важливо для формування довіри між учнями та вчителями.

Це святкове відкриття стало новим вектором розвитку сучасного навчання в Івано-Франківську, адже YOLO залишається одним з двох освітніх центрів в місті, які є сертифікованими відповідно до чинного законодавства центрами з надання освітніх послуг. Разом з відкриттям нового офісу, YOLO відкриває для себе і нові можливості. Оновлені та просторі класи, відмінна програма навчання – все це лише надихає працювати та розвиватись ще наполегливіше.

У планах наразі розширення вже діючих груп та курсів, а також робота над розробкою абсолютно нових напрямків навчання. Тому слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та в соціальних мережах, щоб не пропустити найцікавіше. І звичайно приходьте вчитися та приводьте друзів: YOLO, Бельведерська, 19!

Читайте також

Детальніше
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp"02.07.2021
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp" для дітей і підлітків віком 7-15 років:- англійська мова- польська мова- риторика- акторське ...
Детальніше
Детальніше
PTE Young Learners03.07.2021
Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі YOLO впроваджує здачу міжнародного екзамену з англійської мов...
Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті