PTE Young Learners

Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі YOLO впроваджує здачу міжнародного екзамену з англійської мови для дітей віком 6-13 років PTE Young Learners.

PTE Young Learners (Pearson Test of English Young Learners) – мiжнародний екзамен, організований таким чином, щоб бути цiкавим та захоплюючим для дiтей i зробити їх перший досвiд вивчення англiйської мови таким, що запам’ятовується та мотивує. У дiтей перевiряють здатнiсть використовувати мовнi структури в реальних ситуацiях, а потiм – при виконанні конкретних завдань комунiкації.

Iснує чотири рiвнi тесту PTE Young Learners: 
Firstwords, Springboard, Quickmarch, Breakthrough

PTE Young Learners – це тест на визначення рiвня знання англiйської мови, побудований на основi певної теми. У тестi використовуються реальнi життєвi ситуації, а не граматичнi вправи, i перевiряються такi вмiння дітей, як розумiння та здатнiсть правильно розмовляти. Спочатку проводиться письмовий тест, у якому перевiряються навички аудiювання, читання та письма, а потім – усний.

Діти, якi успiшно склали тести, отримують сертифiкат вiд найбiльшої екзаменацiйної органiзації Великої Британії – компанії Edexcel, яка входить до групи компанiй Pearson.

Здача екзамену – 22 червня 2019 р.
Реєстрація – 06 травня 2019 р.

Реєструйтеся вже зараз:
yolo.if.ua@gmail.com 
+38 067 323 80 39 
+38 095 00 51 444
Адреса: вул. Бельведерська, 19

#YOLO #іванофранківськ #languageschool #PTEYoungLearners

Читайте також

Детальніше
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp"02.07.2021
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp" для дітей і підлітків віком 7-15 років:- англійська мова- польська мова- риторика- акторське ...
Детальніше
Детальніше
Освітній центр “YOLO” вручив перші сертифікати PTE General03.07.2021

Центр тестування Pearson Test of English при освітньому центрі “YOLO” вручив перші сертифікати PTE General.

Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті