Освітній центр «YOLO» проводить мiжнароднi екзамени з англiйської мови PTE General

У березні 2018 р. освітній центр «YOLO» отримав право від компанії «Pearson Education Limited» відкрити Центр тестування з метою забезпечення проведення міжнародного іспиту Pearson Tests of English General (для дорослих) та Pearson Tests of English for Young Learners (для дітей).

Міжнародний мовний сертифікат PTE General – це шлях до навчання в авторитетних закладах Європи, престижної роботи в Україні та закордоном, а також вільного спілкування з іноземцями.

PTE General оцінює всі комунікативні навички (письмо, говоріння, аудіювання та читання), які ви здобули протягом курсу вивчення англійської мови. У тестах використовуються завдання, які відображають реальні ситуації спілкування.

Тести  PTE General схвалені для використання в загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладах України Комісією з іноземних мов Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України. Випускникам загальноосвітніх навчальних закладів, які отримали міжнародний сертифікат РТЕ General, результат мовного іспиту може зараховуватись як державна підсумкова атестація. У додаток до атестату виставляється оцінка 12 балів з англійської мови.

Відповідно до розпорядження Міністерства освіти і науки України, одна з умов отримання вченого звання – це наявність міжнародного сертифікату, який підтверджує рівень володіння англійською мовою на рівні В2 і вище. Іспит PTE General включили до переліку тестів, визнаних МОН України.

Міжнародний сертифікат PTE General визнаний низкою навчальних закладів в багатьох країнах світу, таких як Великобританія, Швейцарія, Польща, Італія, Греція та інших.

Тестування проводиться тричі на рік за зручним графіком.

Увага! Зареєструватись потрібно не пізніше, ніж за п’ять тижнів до дати проведення іспиту.

Розклад екзаменів ви можете знайти на сайті: www.s2a.com.ua

Повідомляємо вас про можливість здачі іспиту в м. Івано-Франківськ в освітньому центрі «YOLO» в червні 2018 р. Для цього вам потрібно встигнути зареєструватися до 15 квітня 2018 р.

Читайте також

Детальніше
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp"02.07.2021
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp" для дітей і підлітків віком 7-15 років:- англійська мова- польська мова- риторика- акторське ...
Детальніше
Детальніше
PTE Young Learners03.07.2021
Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі YOLO впроваджує здачу міжнародного екзамену з англійської мов...
Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті