3 кроки до покращення вимови

Гарна та чітка вимова - один з найголовніших елементів у освоєнні англійської мови. А мрія кожного, хто вивчає англійську - це говорити, як носій мови. До цієї вершини буде важко дістатись, але шанс є у кожного. В даній статті ми розповімо про 3 поради, як поліпшити вашу англійську вимова і як наблизитися до високого рівня у вивченні та розумінні англійської.

Вимова рівня носія мови грунтується на 3 основних принципах: час, терпіння і практика. Без основних 3 принципів досягнути по-справжньому високого рівня мови буде дуже складно. Це стосується не лише вимови, але і інших елементів мови. Проте варто звернути увагу і на технічну сторону питання. Ось які три кроки треба зробити, щоб звучати як носій мови.

Поєднуйте слова

При вимові англійських виразів намагайтеся з'єднувати слова в одне ціле. Не вимовляєте слова окремо один від одного. Адже таким чином ваша вимова звучить неприродньо, хоч і максимально зрозуміло. Послухайте носіїв мови, вони дуже часто об’єюнюють слова в реченні, тому інколи їх навіть складніше зрозуміти, ніж людей які лише вчать мову. Тому поєднання слів дасть змогу звучати вам більш натурально, наприклад black coffee звучатиме як 'bla'kofi.

Вимовляйте слова швидко

Коли ви вперше чуєте іноземну мову, неважливо чи це англійська, іспанська чи польська мова, вам здається що ця людина говорить дуже швидко. І так і є, носії мови говорять максимально швидко, скорочуючи та поєднуючи слова. Таким чином ми економимо час і собі і своїм співрозмовникам. Тому намагайтесь тренувати якомога швидшу вимову. Так ви будете і звучати на манер носія мови і вимовляти слова, а то і цілі фрази автоматично.

Пропускайте деякі букви

Якщо виконати попередні два кроки, ви помітите що при швидкій вимові та поєднанні слів, деякі букви випадають і не вимовляються. Тому щоб звучати більш натурально, варто пропускати деякі букви в словах. Адже деякі слова при вимові пропускаються щоб вимова звучала більш мелодійно і гармонійно. І така практика не лише в англійській мові, наприклад російське «сонлце», де «л» не вимовляється. Тому слухайте вимову носіїв мови та намагайтесь викидати букви в словах.

Висновок

В даній статті ми розповіли про 3 простих кроки, які допоможуть освіжити та покращити вашу англійську вимову. А щоб ще більше розвинути свої навички англійської мови, записуйтесь на наші курси.

Читайте також

Детальніше
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp"02.07.2021
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp" для дітей і підлітків віком 7-15 років:- англійська мова- польська мова- риторика- акторське ...
Детальніше
Детальніше
PTE Young Learners03.07.2021
Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі YOLO впроваджує здачу міжнародного екзамену з англійської мов...
Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті