Тренінг “Самопізнання - шлях до успіху!” від YOLO

Питання розвитку свідомості, зокрема, розуміння самого себе у ранній юності є досить важливим і вимагає практичного вирішення. Адже чимало підлітків на стадії формування особистості стикаються з питаннями: «Хто Я?», «Чого Я хочу?», «Яким мене бачать інші?» і часто не можуть знайти відповідь на ці питання. Щоб допомогти підліткам знайти та зрозуміти себе, ми розробили систему занять з елементами тренінгу – «Пізнай себе».

Метою тренінгу є підвищення та розвиток психологічної культури старшокласників, розвиток здатностей до самопізнання та саморозуміння, розширення самоусвідомлення особистості. Насправді, в підлітковому віці, людині дуже складно зрозуміти хто вона, чого прагне та ким хоче стати. Тому розуміння самого себе, дуже важливе для визначення пріорітетів в житті, в тому числі для вибору професії.  Тренінг адаптований для підлітків віком 12-16 років. Заняття проводяться у вигляді психотехнічних, рольових ігор та вправ, психодрам, обговорень, диспутів та самозвітів. Практично всі методи даної програми вже були опрацьовані з підлітками у школах та навчальних закладах.

Програма занять складається із 2 модулів, кожен модуль триває 2 дні. Усі заняття розділені на два етапи: діагностичний (для визначення сильних та слабких сторін кожного учня) та формуючий (спрямований на формування особистості).

Що отримають підлітки завершивши тренінг:

  • Сформують адекватне розуміння про внутрішнє «Я», про те, як сам підлоток бачить себе, та як бачать його інші;
  • Навчаться індивідуальних технік самопізнання через різноманітні способи самоаналізу;
  • Поринуть у процес усвідомлення себе, відкриваючи різні сторони свого внутрішнього «Я» та своєї свідомості;
  • Розвинуть такі техніки самопізнання, як: аналіз, зворотній зв’язок, зміст уявлень про «Я»;
  • Навчаться не соромитись, розповідати про свої почуття та думки з іншими людьми;
  • Сформують більш чітке бачення про себе та зможуть більш впевнено вирішувати власне майбутнє, у тому числі вибір майбутньої професії.

Дати проведення:

  • 14.12  16:00 18:00
  • 15.12   11:00 14:00
  • 21.12   16:00 18:00
  • 22.12   11:00 13:00

Вартість одного модуля  290 грн.

Учасники, котрі пройдуть 2 модулі, отримають сертифікат від освітнього центру “YOLO”.

Тому ми чекаємо всіх, хто хоче краще зрозуміти себе та почуватись впевненіше в сучасному хиткому світі. Тисніть тут та реєструйтесь!

Читайте також

Детальніше
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp"02.07.2021
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp" для дітей і підлітків віком 7-15 років:- англійська мова- польська мова- риторика- акторське ...
Детальніше
Детальніше
PTE Young Learners03.07.2021
Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі YOLO впроваджує здачу міжнародного екзамену з англійської мов...
Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті