Освітній центр “YOLO” вручив перші сертифікати PTE General

Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі “YOLO” у м. Івано-Франківськ вручив перші сертифікати PTE General. 

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Наталія Глібовицька пише:

"Сьогодні щасливі, бо отримали омріяний сертифікат PTE General, що засвідчує знання з англійської на рівні В2! Я, викладач кафедри екології, та викладач кафедри архітектури та містобудування Національного технічного університету нафти і газу, Лукомська Галина, висловлюємо щиру вдячність керівнику освітнього центру “YOLO” Лесі Ікалюк — за відмінну підготовку до іспиту!!! Ваші мегакруті викладачі дуже допомогли розібратися з особливостями та структурою іспиту, і їхня самовіддана праця нас надихнула!"

Pearson Test of English General (PTE General) — це міжнародний екзамен, призначений для оцінки рівня володіння англійською мовою, який складається з двох частин: письмової (аудіювання, письмо і читання) та усної. Екзаменаційні роботи учасників тестування перевіряють кваліфіковані екзаменатори у Великій Британії. Усний тест проводять сертифіковані екзаменатори в місцевих центрах тестування. Ці результати також надсилаються у Велику Британію для перевірки.

Згідно з листом №157/26602 від 14.02.2015 Міністерства освіти та науки України, сертифікат PTE рівнів В1 (для загальноосвітніх навчальних закладів) та В2 (для спеціалізованих навчальних закладів) зараховується як державна підсумкова атестація (ДПА).

Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі “YOLO” в м. Івано-Франківськ оголошує про початок реєстрації для здачі міжнародного екзамену Pearson Test of English General (PTE General). З 6 квітня по 11 травня 2019 року освітній центр “YOLO” проводить курс з підготовки до здачі PTE General. Попередня реєстрація обов’язкова!

Усі деталі за телефоном: +380673238039, +380950051444.

Екзамен відбудеться 18 травня 2019 року за адресою: вул. Бельведерська, 19.

Реєстрація триває включно до 8 квітня 2019 року.

Читайте також

Детальніше
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp"02.07.2021
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp" для дітей і підлітків віком 7-15 років:- англійська мова- польська мова- риторика- акторське ...
Детальніше
Детальніше
PTE Young Learners03.07.2021
Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі YOLO впроваджує здачу міжнародного екзамену з англійської мов...
Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті