Експрес курс англійської мови

На численні прохання слухачів запускаємо експрес-курси з вивчення англійської мови. Заняття тривалістю 80 хв. проводяться щодня з понеділка по четвер. Поспішайте зареєструватися, кількість місць обмежена!
 
Тривалість:
Рівні А1 і А2 – 4 місяці
Рівні В1 і В2 – 3,5 місяці
Реєструйтеся вже зараз:
yolo.if.ua@gmail.com 

Starter (A0)

Цей рівень характерний для людей, які не вивчали англійську мову в школі, а тому не вміють читати і говорити англійською мовою. На цьому рівні вивчатимуться прості слова, фрази, алфавіт і поширені вирази.

Elementary (A1)

Завершивши цей рівень, Ви зможете розуміти та володіти базовими словами, фразами, моделювати різні стандартні ситуації у вигляді діалогу чи короткої розповіді та читати нескладні тексти, і обов’язково знатимете базову граматику.

Pre-Intermediate (A2)

Цей рівень дасть Вам змогу вести бесіди, розповідати про себе, читати складніші тести, писати твори і глибше вивчати граматику.

Intermediate (B1)

Середній рівень знань англійської мови передбачає володіння нею вже на досить хорошому рівні, а тому Ви зможете читати новини англійської мовою та дивитися фільми і серіали з субтитрами.

Upper-Intermediate (B2)

Це рівень володіння англійською мовою на достатньому рівні, щоб вільно спілкуватися з носіями мови та дивитися фільми і серіали без субтитрів.

Advanced (C1)

Високий рівень володіння англійської мови, під час якого учні будуть легко сприймати мову носіїв англійської мови. Такий рівень відноситься до професійного.

Proficiency (C2)

Найвищий рівень, на якому учень розуміє практично все, що чує або читає. Може висловлюватись спонтанно, дуже швидко і точно, диференціюючи найтонкіші відтінки змісту у доволі складних ситуаціях.

Читайте також

Детальніше
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp"02.07.2021
Мовно-творчий табір "YOLO City Camp" для дітей і підлітків віком 7-15 років:- англійська мова- польська мова- риторика- акторське ...
Детальніше
Детальніше
PTE Young Learners03.07.2021
Центр тестування Pearson Test of English (PTE) при освітньому центрі YOLO впроваджує здачу міжнародного екзамену з англійської мов...
Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті