Довганюк Оля

       Мене звати Ольга і я акушер-гінеколог. Почати вивчення англійської мови мене змотивувала робота. Я часто приймаю іноземних пацієнтів, з якими потрібно спілкуватись англійською та швидко налагоджувати спільну мову.  Також, я час від часу відвідую міжнародні медичні конференції, де мовою спілкування є англійська. Деякі доповідачі виступають англійською, і, на жаль, переклад виступів не завжди є коректним, особливо, якщо перекладач не пов’язаний з медициною.
       Великим мотиватором до вивчення іноземної мови є мої діти! Вони також вивчають англійську мову в школі і часто просять поговорити з ними англійською, адже їм так цікаво поділитись новими знаннями.


       Згадую момент, коли я вирішила записатись на курси англійської мови. Обрала курси іноземних мов “YOLO”, тому що з деякими викладачами була знайома особисто та могла їм довіряти, і не прогадала. Також мені дуже сподобалось те, що навчання проводиться в групах, а це робить заняття цікавішими та веселішими. Заняття в групах додає інтересу до навчання, підбадьорює.


       Під час навчання, найбільше мені подобається відношення викладачів до нашої вимови, граматики та побудови речень. Адже вони завжди готові допомогти та виправити вас, і на цьому побудована їх методика навчання. Після кожного заняття, можна підійти до викладача і додатково обговорити певні нюанси чи складнощі в навчанні, отримати поради, які ефективні саме для мене. Також мені важливо мати гнучкий графік навчання, зважаючи на специфіку роботи, і в “YOLO” мене завжди розуміють, тому у випадку непередбачуваних обставини дають завдання на самостійне вивчення.


       На цей момент я пройшла курс Pre-Intermediate (А2) і продовжую вивчення на рівні Intermediate (B1). Зараз я почуваюся більш впевнено у спілкуванні з іноземцями та на медичних конференціях. Також дуже весело перекидатись англійськими фразами зі своїми дітьми, що також стимулює і їх продовжувати вивчати англійську. Я планую не припиняти вивчення англійської, адже ще багато цікавого є попереду. Тому продовжуватиму йти до своєї мети разом з освітнім центром  “YOLO”!

Читайте також

Детальніше
Заграй Лариса03.07.2021

Історія успіху та досягнення мети однієї з наших студенток

Детальніше

Підписуйтесь на новини

найцікавіше на вашій пошті